Letsatsi la Naha la China la 2023

Letsatsi la Naha

Letsatsi la Naha la China le neng?

People's Republic of China (PRC) e keteka sehopotso sa eona ka la 1 Mphalane.Letsatsi la Naha la China (国庆节) le ketekoa ka mekhoa e fapaneng nakong ea nalane ea PRC.

Chaena, matsatsi a phomolo ke matsatsi a mararo ka molao, empa matsatsi a phomolo a atisa ho atolosoa ke matsatsi a phomolo a borokho a lefelloa ka ho sebetsa ka mafelo-beke ho itšetlehile ka hore na matsatsi a phomolo a oela joang bekeng.Sena se theha se bitsoang 'Beke ea Khauta' ea matsatsi a phomolo.Sena se etsa hore e be nako ea bobeli e kholo ka ho fetisisa ea matsatsi a phomolo Chaena.
Mokhoa ona o ile oa hlahisoa ka 2000 ho thusa ho matlafatsa bohahlauli ba malapeng le ho lumella malapa ho nka maeto a malelele ho etela beng ka uena, leha ho fapana le matsatsi a mangata a phomolo a China, Letsatsi la Naha ha le tle le litlamo tsa ho etela lelapa la hau.

Tokisetso ea ho qetela ea beke ea phomolo ea sechaba ea 2023 e ntse e atamela.A na u se u qalile litokisetso tsa hau tsa ho netefatsa hore khoebo e tsoela pele nakong ee?
Selemong sena, matsatsi a phomolo a Letsatsi la Naha a qala ka la 29 Loetse ho isa la 6 Mphalane, a tsamaisana le Mokete oa Mahareng a Hoetla.Ho fokotsa ka mokhoa o itseng matsatsi a supileng a latellanang a matsatsi a phomolo a Letsatsi la Naha, la 7 Mphalane le Sontaha sa la 8 Mphalane, a khethiloe e le matsatsi a mosebetsi a semmuso, a fellang ka beke ea ts'ebetso ea matsatsi a 7.
Ho eletsoa hore lik'hamphani li rere litokiso tsa tsona tsa mosebetsi esale pele bakeng sa khefu ena e telele, haholo haeba li na le bareki ba sa arolelaneng almanaka ea matsatsi a phomolo.

Lihlahisoa tsa li-newclears

Newclears e tla ba le matsatsi a phomolo bakeng sa Letsatsi la Naha ho tloha ka la 29 Loetse ho isa la 6 Mphalane

Bakeng sa lipotso leha e le life mabapi le lihlahisoa tsa Newclears(leiri la bana, leleiri la batho ba baholo, le lahloang tlas'a pad, lihlapi tse metsi), ka kopo ikopanye le rona hoemail: sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, kea leboha.

 

 


Nako ea poso: Sep-28-2023